Udruga Hrvatskih Menadžera Sigurnosti

Održana I. Radionica UHMS-a: "Primjena tehničke zaštite u ostvarivanju ušteda u poslovanju", Zagreb. 27. svibnja 2010.

U organizaciji UHMS-a 27. svibnja 2010 u Velikoj dvorani Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske u Zagrebu održana je I. radionica "Primjena tehničke zaštite u ostvarivanju ušteda u poslovanju".

Radionicu je otvorio predsjednik UHMS-a, Alen Ostojić i pozdravio prisutne članove kako iz javnog i privatnog sektora, te zahvalio predavačima na njihovom velikom angažmanu u održavanju I. Radionice UHMS-a.
Uvodno izlaganje o održao je Marijan Benko, izvršni direktor za sigurnost koncerna Agrokor. Prezentirao je na primjeru trgovačkog lanca Konzum, praktičnu primjenu tehničke zaštite u poslovanju, povećanju sigurnosti kupaca i zaposlenika, smanjivanju štetnih događaja i ostvarenim uštedama.
Provođenje analize rizika i uspostavljanje sustava tehničke zaštite u tvrtki sukladno važećim zakonskim propisima prezentirao je Robert Pažitka, direktor Proalaram-a. Ujedno je sudionicima predstavio i novine sa netom održanog međunarodnog sajma sigurnosti IFSEC, koji je održan 10-13 svibnja 2010. u Birminghamu, UK.
Kolege Zoran Bogadi i Mladen Petrinović iz Hrvatskog telekoma detaljno su prezentirali kako se primjenom novih tehnologija u sustavima tehničke zaštite povećava sigurnost poslovanja i ostvaruju uštede.
Uspostavljanje sustava tehničke zaštite, te optimiziranje radnih procesa, povećanje sigurnosti i uštedama na primjeru tvrtke Pliva, prezentirao je Dragan Horvat iz Plive.
Primjenu tehničke zaštite u zaštiti poslovanja i ostvarivanju ušteda na primjeru kladionica prezentirao je Dražan Kordić iz Hrvatske lutrije.

Pridruženi dokumenti

Anketa

Da li ste spremni cjeloživotno se obrazovati?

Member of the EUNWA

Menadžment urbane sigurnosti
HEP Master Centar

Copyright © Hrvatska udruga menadžera sigurnosti 2012., sva prava pridržana.

Nivas
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541