Udruga Hrvatskih Menadžera Sigurnosti

Vijesti

 • Novi priručnik: Opasnosti i štetnosti u grafičkoj industriji

  Predstavljamo novi priručnik „Opasnosti i štetnosti u grafičkoj industriji“, autorice Maje Pavelić Opuhač, članice Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

  Pisan je na 142 stranice, kao vodič kroz zakonske i druge zahtjeve na području zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša. Namijenjen ovlaštenicima poslodavca za zaštitu na radu, povjerenicima radnika, odgovornim osobama iz zaštite od požara, vatrogascima, tiskarima, skladištarima i svim ostalim djelatnostima gdje se opasne tvari, odnosno zapaljive tekućine.

  Omogućuje korisniku relativno lak, brz i jednostavan pristup u iznalaženju pojmova, iz njega korisnik može učiti, ali mu on može i pružiti dragocjenu pomoć kada traži jezgrovitu definiciju nekog pojma iz područja grafičkih boja kao opasnih tvari ili kada mu je potreban određen podatak.
  Posebnu prednost ovom priručniku daju mnogobrojne tablice, skice i ilustracije koje besprijekorno prate sadržaj.

  Ako ovaj priručnik, u kojem se nalaze najnovija saznanja iz područja grafičkih boja, pomogne korisnicima u stjecanju novih ili produbljivanju postojećih znanja iz područja uporabe, skladištenja, gašenja i prijevoza opasnih tvari kao i postupanja u akcidentnim situacijama, tada je ispunjena njegova zadaća, a autorima će to biti poticaj daljnjem radu na problematici sigurnog i svrsishodnog postupanja sa grafičkim bojama kao opasnim tvarima.

  Cijena pojedinačnog primjerka iznosi 120 kuna + PDV.
  Informacije i kontakt za narudžbu:G.M.d.o.o. Matični broj 2323486, OIB 03698768305 Tel 01/6234 666, Mobitel 091 5055604, Fax 01/ 62 34 526, Mail pavelic.maja@gmail.com

   

Anketa

Da li ste spremni cjeloživotno se obrazovati?

Member of the EUNWA

Menadžment urbane sigurnosti
HEP Master Centar

Copyright © Hrvatska udruga menadžera sigurnosti 2012., sva prava pridržana.

Nivas
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541